Modele flokesh per femra 2017

Modele flokesh per femra 2017

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Ju lumshin Duart i keni QA ATO MODELE vazhdoni me Kete Ritem se do te keni shume kliente dhe MBI te gjitha shume Sukses……. Ka një`Bob`Edhe për flokë më të gjatë, dhe ballukja e gjatë është Kaq në modë NUK Ju pëlqejnë flokët e shkurtër? Prijini drejt Tek supet, dhe Lini një balluke të gjatë, me Stil dhe elegante në të njëjtën kohë. Nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë. . Nëse keni kaçurrela: Bob me Pak shkallëzim meqë prerjet e mesme janě shumë në modë dhe shkallëzimi gjallëron kaçurrelat me Plot kuptimin, NUK ka tendance më të saktë se KY. Bob i çrregullt “Bob”, prerja e mesme e drejtë, Vijon të jetë në modë Edhe këtë Sezon. Ndryshon Vetëm forma: sa më e çrregullt, AQ më mirë.

Është vjeshtë, ka Shi, ndaj falënderoni stilistët e flokëve që nxorën nga Moda flokët`e hekurosur`. Duke qenë se motra IME e Vogël Tani është në gjimnaz, më kërkon vazhdimisht këshilla për ruiner më të shpejtë që Mund të bëjë në mëngjes. Dhe meqë AJO më mësoi DISA gjëra MBI modën, Mendova t`i JAP DISA këshilla. Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim. Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. KY modèle Mund të aplikohet Edhe në flokë më të hollë, por rezultati është gjithnjë më i kënaqshëm në flokë të Dendur. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht.

Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Ju lumte Modelet Jane shume te bukura moderne dhe te thjeshta. Vazhdoni Keshtu do keni shume Sukses. Faleminderit! Nëse ka diçka për të cilën Kam qenë e Zonja në shkollë të mesme, ka qenë përgatitja në kohën më të shkurtër të mundshme. MOS më keqkuptoni, Kam qenë një studente shumë e mirë, por Isha Gjithmonë e Zonja të gjeja një Model të shpejtë flokësh Kur vonohesha.